Fylt søt paprika

Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter.

20 min
Enkel
Fylt søt paprika

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 180 °C. Del paprikaen i to på langs, rens den og fjern frø. Kok opp vann i en gryte. Legg paprikaen i det kokende vannet og kok i 2 minutter. Sil av vannet og la paprikaen dryppe av seg.
    2. 2
      Kok ris etter anvisning på pakken. Hakk kjøttpølserestene i mindre terninger. Bland «Bønnegryte med kjøttpølse» med kokt ris og mais.
    3. 3
      Fyll blandingen i paprikaene og ha dem i en ildfast form. Stek dem i ovnen under aluminiumsfolie/lokk i 20 minutter.
    4. 4
      Denne oppskriften er laget av rester fra Bønnegryte med kjøttpølse.Denne oppskriften er laget av rester fra [Bønnegryte med kjøttpølse](recipe:df8ffbb3-9c92-40e3-a5af-ce0bd51662eb).