Pølser med topping

Pølser med topping

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Alle elsker pølser! Kanskje sommeren er tiden for å finne en ny favoritt? Uansett hvilken pølse du velger så er det lov å leke seg litt med toppingen.

Fremgangsmåte

Skjær noen pene skrå snitt i pølsene, da unngår du at de sprekker.
Grill pølsene til de er gylne og fine. Du kan også steke pølsene i en grillpanne eller en vanlig stekepanne. Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.
Topp pølsene med din favorittopping.
Limemarinert rødløk
Rens og skjær rødløk i tynne skiver. Bland rødløken godt sammen med limesaft, sukker og en klype salt. La rødløken marinere i minst 10 minutter.
Mangosalsa
Rens og skjær mangoen i terninger. Finhakk eller finsnitt rødløk og chili. Bland alt sammen og tilsett limesaft og hakket koriander etter smak.
Tomatsalsa
Del tomatene og skrap ut det meste av den bløte kjernen. Skjær tomatkjøttet i små biter. Skrell og finhakk løken, og finsnitt chilien. Bland sammen tomater, chili og løk. Smak til med limesaft, salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.

Tips:

Har du pølser og grønnsaker til overs? Se oppskrift på Fargerike pølsespyd.