Pølser med sommertopping

Pølser med sommertopping

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Pølser hører sommeren til. Pølser kan være mer enn bare pølse i brød. Her har vi grillet pølsene og toppet dem med deilig tilbehør som gir den rette sommerstemningen. Men vanlige kokte wienerpølser gjør seg også med deilig sommertopping på.

Fremgangsmåte

Skjær noen pene skrå snitt i pølsene, da unngår du at de sprekker.
Grill pølsene til de er gylne og fine. Du kan også steke pølsene i en grillpanne eller en vanlig stekepanne. Tilbehøret passer også til vanlige kokte wienerpølser.
Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.
Topp pølsene med ditt favorittopping.
Potetsalat og marinert rødløk:
Rens og finsnitt løken. Bland løken godt sammen med limesaft, sukker og en god klype salt. La løken marinere i minst 10 minutter, gjerne lenger.
Topp nygrillede pølser i varme brød med en god skje potetsalat, litt marinert rødløk og et dryss sprøstekt løk.
Cheddarost, sylteagurk og sennep:
Legg en skive cheddar i et varmt pølsebrød og legg i pølsen. Topp med strimlet crispisalat, hakket sylteagurk og sterk sennep.
Salsa med mangochutney:
Skjær agurken og tomatene i små terninger. Finhakk løken og rør alle ingrediensene til salsaen godt sammen.
Topp nygrillede pølser i varme brød med en god skje salsa.