Topping til pølser

Topping til pølser

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Her er tipsene for å virkelig pimpe opp pølsebordet i sommer.

Fremgangsmåte

Ruccolapesto med pinjekjerner:
Stek pinjekjernene i en tørr stekepanne til de får et gyllent utseende. Avkjøl. Ha alt i en blender/foodprosessor og spe på med olivenolje til alt er kjørt godt sammen. Om den blir for tyktflytende anbefales litt mer olivenolje. Ha over i lufttett glass.
PS! Om du fyller på med mer olivenolje på toppen av pestoen kan den stå i kjøleskapet oppimot et år.
Enkel mango og tomatsalsa med sesamfrø:
Finhakk mangoen til terninger. Del tomatene i små terninger og vend alt sammen med sesamfrø. Anrett på pølsene. Tilsett gjerne saften fra en halv lime om du ønsker mer syre.
Pepperavokado med sylteagurk:
Skjær opp og mos avokadoen med en gaffel. Tilsett limesaften og pepper. Finhakk sylteagurk og bland i. Grovhakk korianderen og bland i. Ved servering topp gjerne med mer pepper og koriander om ønskelig.
Limemarinert rødløk med chilliflakes:
Skjær rødløken i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin eller ostehøvel for fint resultat. Legg de i en boks og press ut saften fra fire lime. Strø over sukkeret og chili flakes. Sett kaldt i minimum 20 minutter før servering.
Tips! Godt tilbehør til hamburgere finner du her.