Wienerwrap med wokslaw

Wienerpølse og grønnsaker i lefse er en smakfull og kreativ middagsrett.

20 min
Enkel
Wienerwrap med wokslaw
Tips!

Denne retten er også fin å ta med seg som lunsj på jobben eller skolen.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp vann i en stor kasserolle. Ta kasserollen bort fra platen og trekk wienerpølsene i vannet i ca. 10 minutter.
    2. 2
      Wokslaw: Fres wokmiksen i en stekepanne med rapsolje. Tilsett sukker og eddik. Bland godt og ta stekepannen bort fra varmen.
    3. 3
      Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken. Smør et tynt lag med sennep på lefsene. Fordel wokslaw over lefsene, legg på en wienerpølse og rull sammen lefsen.
    4. 4
      Server wienerwrapen med ketsjup, og gjerne med ekstra wokslaw til.