Tre deilige sorter pizza
Pizza er alltid en suksess. Topp den med dine favoritter eller det du har i kjøleskapet.
60+ min
Middels
Tips!
Strø parmesan og litt olivenolje over pizzaen etter steking.
Slik gjør du
Pizzabunn
- 1Forvarm stekeovnen til 250 °C.
- 2Rør gjæren ut i vannet og tilsett resten av ingrediensene.
- 3Elt deigen i ca. 5 minutter i en kjøkkenmaskin eller for hånd. La den heve til dobbelt størrelse (i ca. 40 minutter).
- 4Del deigen i tre like store emner. Strø mel på bordet og trykk deigemnene ut til tynne pizzabunner. La bunnene etterheve i ca. 10 minutter.
- 5Topp bunnene med saus og ønsket fyll. Stek pizzaene midt i stekeovnen på 250 °C i 10–12 minutter, til bunnen er gyllen og osten har smeltet. Bruk en pizzastein hvis du har, eller legg pizzaen på et bakepapir i en langpanne.
- 1
Enkel pizzasaus
- 1Kjør alle ingrediensene med stavmikser eller i en kjøkkenmaskin.
- 1