Tre deilige sorter pizza

Pizza er alltid en suksess. Topp den med dine favoritter eller det du har i kjøleskapet.

60+ min
Middels
Tre deilige sorter pizza
Tips!

Strø parmesan og litt olivenolje over pizzaen etter steking.

Slik gjør du

  1. Pizzabunn

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. 2
      Rør gjæren ut i vannet og tilsett resten av ingrediensene.
    3. 3
      Elt deigen i ca. 5 minutter i en kjøkkenmaskin eller for hånd. La den heve til dobbelt størrelse (i ca. 40 minutter).
    4. 4
      Del deigen i tre like store emner. Strø mel på bordet og trykk deigemnene ut til tynne pizzabunner. La bunnene etterheve i ca. 10 minutter.
    5. 5
      Topp bunnene med saus og ønsket fyll. Stek pizzaene midt i stekeovnen på 250 °C i 10–12 minutter, til bunnen er gyllen og osten har smeltet. Bruk en pizzastein hvis du har, eller legg pizzaen på et bakepapir i en langpanne.
  2. Enkel pizzasaus

    1. 1
      Kjør alle ingrediensene med stavmikser eller i en kjøkkenmaskin.