Pizzasnurrer med skinke og ananas

Lag noen skikkelig gode pizzasnurrer med ferdig pizzabunn og god topping. Disse er supre å pakke med i matpakka, ha som turmat eller servere til lunsj. Lag ekstra mange, så får du noen du kan legge i fryseren.

20-40 min
Enkel
Pizzasnurrer med skinke og ananas
Tips!

Pizzasnurrene kan spises varme eller kalde og er
supre å ha i matpakken.
De egner seg godt til å fryse.

Slik gjør du

    1. 1
      Rull ut pizzabunnen og la den hvile på kjøkken-benken i 20 minutter. Hell tomatene over i en sil for å fjerne litt av væsken. Ha tomatene over i en bolle, tilsett olivenolje og smak til med en klype salt. Hell av laken på ananasen.
    2. 2
      Varm ovnen til 240 grader og kle et stekebrett med bakepapir. Smør pizzabunnen med tomatene, dryss over 2/3 av osten og fordel skinke og ananas jevnt utover bunnen.
    3. 3
      Rull deigen sammen til en tykk pølse. Skjær rullen i 12 jevne biter og legg skivene over på stekebrettet. Dryss resten av osten over skivene og dryss til slutt over litt oregano. Stek pizzasnurrene midt i ovnen i 10-12 minutter – til de er gylne og sprø i kanten. Avkjøl på rist.