Pizza med kyllingkjøttdeig

Lag en hjemmelaget pizza med kyllingkjøttdeig.

60+ min
Middels
Pizza med kyllingkjøttdeig

Slik gjør du

    1. 1
      Rør gjæren ut i lunkent vann i bakebollen. Ha i olje, salt og hvetemel. Elt deigen godt slik at den slipper redskap og bolle. La deigen heve til dobbel størrelse, ca. 1/2 time.
    2. 2
      Lag sausen mens deigen hever ved å steke kyllingkjøttdeig, løk og hvitløk i olje. Tilsett resten av ingrediensene. La sausen småkoke ca. 5 minutter.
    3. 3
      Kjevle ut pizzabunnen og legg den på et bakepapirkledd stekebrett. Fordel sausen jevnt utover deigen. Dryss over ost.
    4. 4
      Stek pizzaen midt i ovnen ved 225 °C til bunnen er stekt og osten er gyllen. Del i snipper og server pizzaen varm.
    5. 5
      Server gjerne med en grønn salat til.