Ingredienser
Hvorfor ikke legge grønnsakene oppå pizzaen etter at den er stekt? En lekker og fristende vegetarpizza.
Fremgangsmåte
- Salattopping:
-
Løs gjæren opp i vannet, tilsett olje og salt og elt deigen sammen med mel til den er blank og smidig. Dekk deigen med plast og la den heve til dobbelt størrelse, ca. 1 time.
-
Elt deigen og kjevle den tynt ut. Legg leiven på bakepapir på stekeplate. Smør på t tynt lag med rød og grønn pesto.
-
Skjær osten i skiver og fordel på pizzaen.
-
Stek pizzaen midt i ovnen ved 225°C i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt.
-
Skyll tomater og del dem i to. Skyll salaten godt. Bland med skiver av rødløk.
-
Server pizzaen med den friske salaten oppå, et dryss av pinjekjerner og noen dråper olivenolje.