Pita med sprøbakt torsk

Pita med sprøbakt torsk

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Gjør fiskemiddagen mer spennende med enkle grep! Sprø torsk i pita er lett å lage og smaker godt. Dette blir garantert suksess hos både barn og voksne.

Fremgangsmåte

Stek torsken i forvarmet stekeovn etter anvisning på pakken
Gjør klar resten av ingrediensene mens fisken steker. Del tomatene i båter. Kutt vårløken og chilien i tynne skiver. Del avokadoen i to, ta ut steinen, skrell avokadoen og skjær avokadokjøttet i smale båter. Bland grønnsakene og 1 dl korianderblader i en bolle. Hell over saften fra en lime og krydre med salt og pepper.
Kutt hjertesalaten i strimler. Når torsken nærmer seg ferdig, varmer du pitabrødene i stekeovnen sammen med torsken i noen minutter til brødene er varme.
Smør crème fraîche på pitabrødet, dryss over strimlet hjertesalat og ha på grønnsakene. Topp med sprøstekt torsk, og dryss over litt salt og pepper etter ønske
Server gjerne med ekstra lime og crème fraîche.