Squashpasta med løvbiff, tomater og pesto

Sprø squashstrimler og brokkoli vendt i pesto med ferske tomater, toppet med stekt løvbiff i strimler.

20-40 min
Enkel
Squashpasta med løvbiff, tomater og pesto

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær squashen i tynne strimler, unngå å bruke den bløte kjernen. Riv ­brokkolien på et rivjern. Del tomatene i to eller fire.
    2. 2
      Krydre og stek løvbiffene som beskrevet på pakken.
    3. 3
      Varm en stor stekepanne med litt olje og stek squashen raskt over høy varme (stek helst i to omganger så ikke squashstrimlene begynner å koke i pannen). Krydre med salt og pepper og dryss over brokkolien underveis i stekingen. Rør inn pesto og tomater.
    4. 4
      Server squashspagettien toppet med løvbiff i strimler.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 950 g grønt.