Pasta med karamellisert løk

Det skjer magi når løk får karamellisere i pannen på lav varme over lengre tid. Når du i tillegg setter det sammen med pasta og parmesan kan det ikke annet enn å bli en vinner!

40-60 min
Enkel
Pasta med karamellisert løk

Slik gjør du

    1. 1
      Del løken i skiver og ha det i en stekepanne med olivenolje.
    2. 2
      Stek på middels lav varme i ca. 40 minutter til løken er gyllen og karamellisert. Rør av og til. Tilsett balsamicoeddik underveis.
    3. 3
      Kok opp pasta.
    4. 4
      Hell av litt av pastavannet i løken for å løsne løken fra pannen og få en mer kremet konsistens.
    5. 5
      Sil av pastaen og bland i løken. Rør inn godt med parmesan og smak til med salt og pepper.
    6. 6
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i september.