Pasta bolognese

Denne velkjente klassikeren med sine enkle ingredienser og rike smak
er en sikker vinner rundt middagsbordet!

20 min
Enkel
Pasta bolognese

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær stangselleri og løk i små terninger, finhakk hvitløk og kutt bacon i tynne strimler.
    2. 2
      Stek baconet i smør i en varm stekepanne til det er gyllent. Ha kjøttdeigen i stekepannen sammen med baconet og stek videre til kjøttdeigen er nesten ferdig.
    3. 3
      Tilsett grønnsakene, senk temperaturen og la det surre i ca. 3 minutter. Ha i pastasausen og buljong, og la det småkoke i ca. 3 minutter.
    4. 4
      Kok pastaen etter anvisning på pakken.
    5. 5
      Topp pastaen med sausen og server med raspet parmesan eller annen ønsket ost til. Nystekte rundstykker er også perfekt tilbehør til pasta.