Pasta al limone

Sitron er helten i denne pastaretten som har få ingredienser, men masse god smak! Server med ekstra parmesan og gjerne litt godt brød til.

20 min
Enkel
Pasta al limone

Slik gjør du

    1. 1
      Følg oppskriften på hjemmelaget pasta for å lage pastadeigen.
    2. 2
      Smelt smøret i en panne på middels varme. Tilsett finhakket hvitløk og la frese i et par minutter.
    3. 3
      Ha i fløten, og la det småkoke i ca. 5 minutter.
    4. 4
      Trekk pannen av platen og tilsett halvparten av parmesanen og revet sitronskall. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
    5. 5
      Kok opp rikelig med godt saltet vann i en stor kjele. Tilsett tagliatellen når vannet fosskoker. La pastaen koke i ca. 2 minutter for å få den al dente (med litt tyggemotstand), eller til du ser at pastaen flyter til overflaten. Sil av pastavannet og bland tagliatellen med sitronsausen.
    6. 6
      Serveres med revet parmesan og hakket persille.