Kylling med tagliatelle
Kylling er både sunt og godt. Serverer du kyllingfilet med pasta og en lettlaget saus med tomater, løk og balsamicoeddik, har du en smakfull rett som passer midt i blinken på travle hverdager.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Ha 2 ss olje i en middels varm stekepanne. Stek filetene i ca. 10 minutter, til de er gjennomstekt og begge sidene er gyllen. Snu noen ganger underveis.
- 2Ta kyllingfiletene ut av stekepannen og la dem hvile et par minutter før du deler dem i strimler.
- 3Kutt tomatene og løken i strimler. Stek strimlene i 2 ss olivenolje i en middels varm panne i 10 minutter.
- 4Bland kyllingfilet i strimler med stekt tomat og løk. Tilsett balsamicoeddiken og smak eventuelt til med litt salt og pepper.
- 5Kok pastaen etter anvisning på pakken. Vend kyllingblandingen inn i den nykokte pastaen. Pynt med ferske basilikumblader og et dryss med salt, og server.
- 6MATPAKKETIPS – Fylt avokado: Del en avokado i to og fjern steinen. Drypp over saft av en presset sitron for å bevare fargen og friskheten på avokadoen. Finhakk middagsrestene fra “Kylling med tagliatelle”, og bland det sammen med 60 g fetaost og 2 cherrytomater. Fyll blandingen i de halve avokadoene og pynt med basilikumblader.
- 1