Pasta med reker og ruccola

Pasta med reker og ruccola

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.

Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakken
Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomatene, og stek i 2-3 minutter. Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.
Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.
Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.

Tips:

Server gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.