Ørretkaker med sellerirotslaw
Selv fiskekaker kan være festmat! Sellerirotslaw setter prikken over i-en i denne deilige retten med hjemmelagde ørretkaker og ovnsbakte grønnsaker.
60+ min
Middels
Slik gjør du
- 1Kutt potetene i båter og stek dem i stekeovnen på 200 °C i ca. 40 minutter. Kutt gulrøttene i staver og stek dem sammen med potetene de siste 20 minuttene.
- 2Finhakk løken og stek den i litt olje til den myk. Sett den til side og avkjøl.
- 3Skjær ørreten i små biter og hakk den på kryss og tvers med kniv til en grovhakket deig. Finhakk urtene sammen med kapersen og bland det med ørreten og resten av ingrediensene til ørretkakene. La farsen hvile i kjøleskapet i ca. 20 minutter. Form farsen til 4 kaker og stek dem gyllenbrune i ca. 4 minutter på hver side.
- 4Riv sellerirot og eple på rivjern. Tilsett resten av ingrediensene til sellerirotslawen og bland det sammen.
- 1