Ingredienser
Få fart på smaksløkene med en «hot» og varmende currygryte! Denne indisk-inspirerte retten er ikke bare god, men også enkel å tilberede.
Fremgangsmåte
-
Finhakk løk, chili og hvitløk. Kutt gulrot og stangselleri i jevne biter.
-
Fres karbonadedeigen i olje i en jerngryte. Ha i løk, chilli, hvitløk og karripulver når kjøttet er omtrent halvstekt. Stek videre til kjøttet er gjennomstekt.
-
Tilsett gulrot, stangselleri, tomatpuré og grønnsakbuljong. La gryten koke på middels varme til nesten all væsken er fordampet.
- Korianderris:
-
Finhakk løken. Fres løk og malt koriander i en kjele til løken er gyllen. Ha i ris og rør godt. Kok risen etter anvisning på pakken. Vend finhakket koriander inn i risen rett før servering.
-
Server gryteretten med korianderris og naturell yoghurt til.