Mongolsk biff

Mongolsk biff

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Mør, søt og salt – denne velbalanserte retten vil garantert falle i smak!

Fremgangsmåte

Kok risen etter anvisning på pakken.
Skjær løk og paprika i strimler. Pepre biffstrimlene og rist dem sammen med maisenna i en pose.
Stek løk og paprika myk på middels temperatur i olje. Ta det ut av stekepannen og sett det til side.
Varm opp olje i den samme stekepannen. Stek biffstrimlene i flere omganger på middels temperatur, og sett kjøttet til side.
Stek revet hvitløk og ingefær i litt olje i 1 minutt. Hell over soyasaus, vann og sukker, og kok opp. Tilsett biffkjøttet og grønnsakene, og rør det sammen. La det koke til sausen legger seg på baksiden av en skje.
Server retten med ris til. Pynt med koriander og sesamfrø.

Tips:

Mariner kjøttet med 1½ ts natron i 30 minutter for ekstra mørt kjøtt.