Skogsgryte

Server en deilig og varmende gryte med sopp og fløte på en kald vinterdag.

60+ min
Enkel
Skogsgryte

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær kjøttet i terninger på ca. 3x3 cm.
    2. 2
      Brun kjøttet i flere omganger i en varm stekepanne og ha det over i en gryte.
    3. 3
      Tilsett vann, kok opp og senk varmen. La kjøttet trekke i 30 minutter.
    4. 4
      Skjær løk i båter og pastinakk og persillerot i skiver. Del opp soppen, stek den i en panne og ha alle grønnsakene over i gryten sammen med kjøttet.
    5. 5
      Tilsett fløte, rømme og frosne erter.
    6. 6
      La alt få et oppkok og la det trekke i 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
    7. 7
      Server med kokte eller ovnsstekte poteter og tyttebær.