Lammeskiver med fetaost, oliven, oregano og tomat

Lammeskiver med fetaost, oliven, oregano og tomat

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En liten smak av Hellas mens vi venter på igjen å reise til vår feriefavoritt. Retten lages mens den står i ovnen og koser seg, så det eneste du trenger å gjøre er å pynte bordet.

Fremgangsmåte

Vend lammeskiver i hvetemel. Salt og pepre på begge sider.
Varm en panne. Ha olje i pannen og stek lammeskivene gylne på begge sider.
Finn frem en ildfast form og legg skivene i pannen. Hell tomater i formen. Strø oliven og oregano over. Brekk opp fetaost og strø over retten.
Sett midt i ovnen på 220 °C i ca. 40 min til kjøttet er gjennomstekt. Server med ris eller kokte poteter.
Rester av kjøtt kan brukes til å lage deilige Gyros. Se oppskrift på Gyros her.