Lammekoteletter med salsa verde og potetform

Griller du eller steker du lammekotelettene i pannen er helt opp til deg. Det kreves litt innsats å lage den fine potetspiralen, men gjør et forsøk og sørg for at potetskivene er jevnt tynne, så skal du se at jobben går som en lek.

40-60 min
Enkel
Lammekoteletter med salsa verde og potetform

Slik gjør du

    1. 1
      Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem i olje eller grill dem til de er gylne og rosa i midten.
    2. 2
      Legg grentomatene på et brett og bak i ovnen i 10 minutter på 220 °C.
    3. 3
      Server lammekoteletter med salsa verde, poteter i form og tomater.
  1. Salsa verde

    1. 1
      Bland alle ingrediensene.
  2. Potetform

    1. 1
      Sett ovnen på 220 °C. Legg potetene i en rund form (paiform er fint). Legg skivene i spiralform.
    2. 2
      Bland buljong, hvitløk og urter. Hell den forsiktig i formen. Sett midt i ovnen i ca. 30 minutter til potetene er møre.Bland buljong, hvitløk og urter. Hell den forsiktig i formen. Sett midt i ovnen i ca. 30 minutter til potetene er møre.
    3. 3
      Rester av kjøtt kan brukes til å lage deilige Gyros. Se oppskrift på Gyros her.