Høstsalat med laks, egg og poteter
Laks i biter er nydelig i denne salaten. Den kan serveres både kald og varm, men vi har i denne oppskriften valgt å avkjøle den før den blandes inn. Passer utmerket til både lunsj og middag!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Del poteter i passende biter og kok dem møre i lettsaltet vann.
- 2Kok eggene i 7- 8 minutter. De skal være smilende – fast på kanten av plommen og flytende i midten.
- 3Stek laksen lett i litt smør. Den trenger bare stekes et par minutter på hver side, for så å settes til side.
- 4Hell vannet av potetene og la de dampe seg tørre.
- 5Skrell egg og del i fire.
- 6Ha salaten i en bolle og topp med egg, poteter og laks i fine biter.
- 7Lag en dressing av olivenolje og sitronsaft, salt, litt kvernet pepper og hakkede urter.
- 8Server med nylaget toast av Bondebrød eller et annet brød.
- 1