Høstsalat med laks, egg og poteter

Laks i biter er nydelig i denne salaten. Den kan serveres både kald og varm, men vi har i denne oppskriften valgt å avkjøle den før den blandes inn. Passer utmerket til både lunsj og middag!

20-40 min
Enkel
Høstsalat med laks, egg og poteter

Slik gjør du

    1. 1
      Del poteter i passende biter og kok dem møre i lettsaltet vann.
    2. 2
      Kok eggene i 7- 8 minutter. De skal være smilende – fast på kanten av plommen og flytende i midten.
    3. 3
      Stek laksen lett i litt smør. Den trenger bare stekes et par minutter på hver side, for så å settes til side.
    4. 4
      Hell vannet av potetene og la de dampe seg tørre.
    5. 5
      Skrell egg og del i fire.
    6. 6
      Ha salaten i en bolle og topp med egg, poteter og laks i fine biter.
    7. 7
      Lag en dressing av olivenolje og sitronsaft, salt, litt kvernet pepper og hakkede urter.
    8. 8
      Server med nylaget toast av Bondebrød eller et annet brød.