Kyllingwok

Kyllingwok

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Kyllingwok er en deilig og sunn rett som alltid smaker godt!

Fremgangsmåte

Del brokkolien i små buketter. Rens og del paprikaene i jevne biter, skjær rødløken i smale båter og del vårløken (finsnitt noe til pynt). Hell av laken på maisen og bambusskuddene og del minimaisen i to på langs.
Varm litt olje i en wok eller stor stekepanne. Stek kyllingen raskt over høy varme, stek det gjerne i flere omganger (for ikke å avkjøle pannen) og hell kyllingen over på en tallerken så lenge.
Varm woken på nytt, tilsett litt olje, paprika og løk. Stek raskt under omrøring i cirka 30 sekunder, tilsett vårløk og brokkoli og stek videre til grønnsakene er knapt møre.
Bland kylling, woksaus og grønnsaker og topp gjerne med frisk koriander, litt finsnittet chili og vårløk. Server kokt ris ved siden av.