Ingredienser
Kyllingwok er en deilig og sunn rett som alltid smaker godt!
Fremgangsmåte
-
Del brokkolien i små buketter. Rens og del paprikaene i jevne biter, skjær rødløken i smale båter og del vårløken (finsnitt noe til pynt). Hell av laken på maisen og bambusskuddene og del minimaisen i to på langs.
-
Varm litt olje i en wok eller stor stekepanne. Stek kyllingen raskt over høy varme, stek det gjerne i flere omganger (for ikke å avkjøle pannen) og hell kyllingen over på en tallerken så lenge.
-
Varm woken på nytt, tilsett litt olje, paprika og løk. Stek raskt under omrøring i cirka 30 sekunder, tilsett vårløk og brokkoli og stek videre til grønnsakene er knapt møre.
-
Bland kylling, woksaus og grønnsaker og topp gjerne med frisk koriander, litt finsnittet chili og vårløk. Server kokt ris ved siden av.