Ingredienser
Her får kyllingvingene et sunt og godt følge med egg og erter.
Fremgangsmåte
-
Varm kyllingvingene etter anvisning på pakken.
-
Finhakk hvitløk og kutt vårløk i skiver. Ha olivenolje i en stekepanne, og fres hvitløk og vårløk på svak varme under lokk i 5 minutter. Hell på 3 dl vann og rør buljongterningene ut i vannet før du tilsetter ertene. Skru opp temperaturen og kok til ertene er myke og til væsken er redusert.
-
Bland inn strimlet spekeskinke og smak til med salt og pepper.
-
Tilbered fire speilegg over ertene ved å knekke ett egg om gangen og hell det forsiktig på toppen av ertene. Sett på lokk igjen og kok til eggehviten har stivnet, i ca. 3 minutter. Kok litt lenger dersom du ikke ønsker bløt eggeplomme.
-
Server kyllingvingene med braiserte erter med strimlet skinke og speilegg til.