Vinge- & lårklubber med blåskimmelsaus

Vinge- & lårklubber med blåskimmelsaus

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Blåskimmelsaus:
Start med å lage blåskimmelsausen. Ha blåmuggost, crème fraîche, olje, sitronsaft og litt soyasaus en skål. Bruk en stavmikser til å blende alt sammen. Klipp til slutt i gressløk etter smak. Oppbevares i kjøleskapet til den skal serveres.
Varm de ferdiggrillede vinge- eller lårklubbene i ovnen ved 180°C i ca. 10–15 minutter, eller på grillen til de er gjennomvarme og har fått en gyllen stekeskorpe. Hell Sticky Fingers Rowdy Rib BBQ over kyllingen rett før servering.
Server med blåskimmelsaus ved siden av, og gjerne grillet plomme og potetsalat til.
Server med blåskimmelsaus og grillet plomme ved siden av, og gjerne med potetsalat til.