Ingredienser
Enkel rett som både kan serveres til hverdag og helg. Her får du saftig kyllingfilet med deilig ost inni.
Fremgangsmåte
-
Del potetene i to, behold skallet på. Kok dem i lettsaltet vann i 10 minutter. Hell av vannet og ha potetene over i en ildfast form. Bland olje, en klype salt og ½ ts pepper med skivet hvitløk. Fordel det over potetene og bland godt slik at alle potetene får krydder og olje på seg. Stek dem i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter, eller til potetene er myke og lett gylne.
-
Vask og tørk kyllingfiletene, og skjær et snitt i siden, slik at du får en liten lomme i kjøttet. Del Castello-osten i fire like deler og fyll lommen på kyllingfileten med osten. Krydre med salt og pepper. Stek kyllingfiletene i en ildfast form i ovnen på 200 °C i ca. 15 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Stek cherrytomatene i formen sammen med kyllingen de siste 5 minuttene.
-
Vask og tørk spinaten. Anrett spinat, de stekte tomatene og kyllingfileten lagvis på porsjonstallerkener.
-
Server retten med hvitløkspoteter ved siden av.