Tikka Masala med kyllingkjøttboller

Gjør en indisk vri og ta kyllingkjøttbollene til nye smakshøyder med tikka masala, forfriskende raita og deilig tomatsalat.

40-60 min
Middels
Tikka Masala med kyllingkjøttboller

Slik gjør du

    1. 1
      Kok risen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Lag raita: Bruk en ostehøvel eller potetskreller til å skjære agurken i tynne strimler. Bland yoghurt, presset hvitløk, strimlet agurk, mynte og sitronsaft. Smak til med salt.
    3. 3
      Tomatsalat: Del tomatene i små terninger og bland dem med yoghurten. Smak til med salt og dryss over korianderblader.
    4. 4
      Varm 1 ss olje i en stekepanne. Fres kyllingkjøttbollene i pannen til de er gylne og gjennomvarme. Ta kjøttbollene ut fra pannen og hold dem varme.
    5. 5
      Finhakk løk og hvitløk. Ha 1 ss olje i stekepannen. Stek løk og hvitløk på middels varme i ca. 2 minutter til løken er mør og blank. Tilsett tikka masala og la det småkoke i 5 minutter. Ha i kyllingkjøttbollene og strø over hakket koriander før servering.
    6. 6
      Server kyllingkjøttbollene med raita, tomatsalat, kokt ris og gjerne noen ekstra agurkstrimler med koriander over.