Sprø kylling med ost

Her har du en morsom vri på kyllingmiddagen: panert med potetchips og ost! Superherlig kosemat på fredag eller lørdag kveld.

20-40 min
Enkel
Sprø kylling med ost
Tips!

Bytt ut paprikapulveret med litt chilipulver eller andre krydder du er glad i.

Slik gjør du

    1. 1
      Tørk av kyllingfiletene med litt papir. Smelt smøret i varm stekepanne og brun kyllingfiletene på begge sider. Legg dem over i en vid, ildfast form.
    2. 2
      Bland knust potetgull, revet ost og krydder.
    3. 3
      Fordel potetchips- og osteblandingen over kyllingfiletene og klem den fast med hånda.
    4. 4
      Stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen av en av kyllingfiletene og sett formen midt i ovnen på 180 ºC.i ca. 10-15 minutter, eller til kjernetemperaturen er 67 ºC, og paneringen er gyllenbrun og sprø. Steketiden er avhengig av størrelsen på filetene.
    5. 5
      Server kyllingfiletene med salat og godt brød.
    6. 6
      Denne retten kan også lages med kyllinglår. Da må steketiden forlenges til ca. 35-40 minutter.