Spicy kyllingpai
Pai er deilig mat å servere til middag, og restene er ypperlig
lunsjmat dagen etter. Har du dårlig tid, kan du kjøpe en ferdig
paibunn som du bare kjevler ut.
Over 60 min
EnkelSlik gjør du
- 1Bland mel og smør i en bolle og begynn å smuldre sammen med fingrene til du har en kornete blanding. Tilsett vannet og fortsett å kna sammen til du har en smidig og jevn deig. Pakk inn deigen i plastfolie og legg den i kjøleskapet i ca. 1 time.
- 2Kjevle ut deigen eller trykk den ut med fingrene i en paiform. Prikk deigen med en gaffel og stek ved 200ºC i ca. 12 minutter, eller til bunnen er gylden.
- 3Stek kylling og bacon. Når dette er nesten ferdig tilsetter du sjampinjong, chili, hvitløk, vårløk, tomater og paprika. Stek videre til alt har en gylden farge. Ha fyllet i paibunnen.
- 4Pisk sammen egg, melk og gressløk i en bolle. Krydre med salt og pepper. Hell eggestanden over fyllet i paibunnen.
- 5Strø over ost og stek paien midt i ovnen ved 180ºC i ca. 25 minutter. Klar, ferdig og server!
- 6kilde: http://www.prior.no
- 1