Spicy kylling med basilikum

En enkel og spicy kyllingrett som garantert blir en favoritt!

20-40 min
Enkel
Spicy kylling med basilikum
Tips!

Dryss over litt sprøstekt løk ved servering. Topp kyllingen med et sprøstekt egg før servering.

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær kyllingen i jevne små biter.
    2. 2
      Hakk hvitløk og chili, mos det sammen i en morter (eller kjør det sammen med en stavmikser/krydderboks).
    3. 3
      Rens og skjær vårløken i 3 cm lange biter.
    4. 4
      Rør sammen soyasaus, oystersauce og sukker.
    5. 5
      Varm en stekepanne. Tilsett 2 ss olje og fres chilimosen i et lite minutt over middels sterk varme. Tilsett kyllingen og stek videre under omrøring til kyllingen er gjennomstekt, omtrent 3-4 minutter.
    6. 6
      Hell over sausen og la det koke til sausen tykner, cirka 1 minutt. Rør til slutt inn vårløk og basilikum.
    7. 7
      Serveres med kokt ris.