Ratatouille med kyllingkjøttboller

Sett farge på hverdagen med denne varmende retten full av smak og god næring!

40-60 min
Enkel
Ratatouille med kyllingkjøttboller

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. 2
      Kutt løk i små terninger og finhakk hvitløk, og fres det på middels varme i litt olivenolje til er løken blank og mør.
    3. 3
      Tilsett hakkede tomater og tørket oregano. La det koke i ca. 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Del grønnsakene i tynne skiver. Legg de skivede grønnsakene lagvis i en ildfast form, og fordel tomatsausen over grønnsakene. Bak retten i ovnen i 30–40 minutter.
    5. 5
      Del kyllingbollene i to. Ta den ildfaste formen ut av stekeovnen og fordel kjøttbollene utover. Topp med litt olivenolje og bak retten videre i 5–8 minutter til kjøttbollene er gjennomvarme. Strø over finhakket basilikum eller basilikumblader rett før servering.
    6. 6
      Server gjerne med godt brød til.