Ratatouille med kyllingkjøttboller
Sett farge på hverdagen med denne varmende retten full av smak og god næring!
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 200 °C.
- 2Kutt løk i små terninger og finhakk hvitløk, og fres det på middels varme i litt olivenolje til er løken blank og mør.
- 3Tilsett hakkede tomater og tørket oregano. La det koke i ca. 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
- 4Del grønnsakene i tynne skiver. Legg de skivede grønnsakene lagvis i en ildfast form, og fordel tomatsausen over grønnsakene. Bak retten i ovnen i 30–40 minutter.
- 5Del kyllingbollene i to. Ta den ildfaste formen ut av stekeovnen og fordel kjøttbollene utover. Topp med litt olivenolje og bak retten videre i 5–8 minutter til kjøttbollene er gjennomvarme. Strø over finhakket basilikum eller basilikumblader rett før servering.
- 6Server gjerne med godt brød til.
- 1