Marinert kylling med italiensk potetsalat
Prøv denne deilige kyllingretten med italiensk potetsalat smaksatt med paprika og rødløk. Buon Appetito!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
Italiensk potetsalat
- 1Skrell potetene og del dem i 4–6 biter. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Sil av vannet.
- 2Bland sammen sitronsaft, olivenolje, hakket bladpersille og hakket kapers. Hell blandingen over potetene mens de fortsatt er varme. Krydre med salt og pepper.
- 3Skjær paprika og rødløk i strimler og ha det i potetsalaten sammen med spinat.
- 1
- 1Sett stekeovnen på 200 °C. Sett aluminiums-formene med kyllingfiletene i ovnen og stek i ca. 15 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
- 2Dryss gjerne litt finhakket bladpersille over kyllingfileten, og server med lun potetsalat.
- 1