Marinert kylling med italiensk potetsalat

Prøv denne deilige kyllingretten med italiensk potetsalat smaksatt med paprika og rødløk. Buon Appetito!

20-40 min
Enkel
Marinert kylling med italiensk potetsalat

Slik gjør du

  1. Italiensk potetsalat

    1. 1
      Skrell potetene og del dem i 4–6 biter. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Sil av vannet.
    2. 2
      Bland sammen sitronsaft, olivenolje, hakket bladpersille og hakket kapers. Hell blandingen over potetene mens de fortsatt er varme. Krydre med salt og pepper.
    3. 3
      Skjær paprika og rødløk i strimler og ha det i potetsalaten sammen med spinat.
    1. 1
      Sett stekeovnen på 200 °C. Sett aluminiums-formene med kyllingfiletene i ovnen og stek i ca. 15 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
    2. 2
      Dryss gjerne litt finhakket bladpersille over kyllingfileten, og server med lun potetsalat.