Kyllingfilet med jordbær- og mangosalsa
Vil du ha en ny grillopplevelse bør du prøve å fylle kyllingfilet med friske urter og brie før du pakker filetene inn spekeskinke og legger dem på grillen. En fargerik salsa med jordbær og mango er spenstig tilbehør.
60+ min
Middels
Slik gjør du
Jordbær- og mangosalsa:
- 1Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og hakkede urter. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver spekeskinke/bacon rundt hver filet.
- 2Pensle kyllingfiletene med litt olje før de legges på grillen. Grill dem i ca. 15 minutter på svak grillvarme. Snu ofte.
- 3Bløtlegg aprikosene i lunkent vann i en time.
- 4Skjær jordbær, mango, aprikos og løk i små terninger. Hakk chili meget fint (mengden avpasses etter ønsket styrke). Mynte og koriander finhakkes også. Bland det hele sammen. Smak til med salt, sukker, limesaft og chili.
- 1