Kyllingwok med paprika, blomkål og brokkoli
Fargerik, rask og full av smak! Denne enkle kyllingwoken med sprø grønnsaker som paprika, blomkål og brokkoli er en perfekt hverdagsmiddag for hele familien. Med en ferdig woksaus er middagen på bordet på et kvarter.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skrell gulrøtter, vask paprika og fjern frøene, og del alt i passende biter. Varm opp en wokpanne (eller en vanlig panne med høye kanter) og tilsett olje. Pannen skal være varm og god. Tilsett kyllingen og stek i et par minutter til bitene er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen ut av pannen.
- 2Tilsett litt mer olje og deretter grønnsakene. Wok over høy varme i et par minutter før du tilsetter woksausen. La det surre et par minutter.
- 3Tilbered eggnudlene som beskrevet på pakken.
- 4Fordel eggnudler, grønnsaker og kylling på tallerken og topp med
frisk koriander.Tips!Denne retten inneholder ca. 400 g grønt.
- 1