Kyllingvinger med oppkuttede grønnsaker og dipp

Kyllingvinger og oppkuttede grønnsaker med dipp er både sunt og den ultimate kveldskosen! Særlig nå i sesong for de norske grønnsakene.

20-40 min
Enkel
Kyllingvinger med oppkuttede grønnsaker og dipp

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage dipp. Kjør alle ingrediensene til rødbetdippen med en stavmikser eller blender. Bland sammen ingrediensene til ranchdippen, smak til med salt.
    2. 2
      Kutt selleri, gulrøtter og paprika i staver. Del blomkål og brokkoli i buketter, eple og reddik i båter, og agurk i skiver.
    3. 3
      Tilbered kyllingvingene etter anvisning på pakken.
    4. 4
      Anrett grønnsakene og kyllingvingene på et serveringsfat eller -brett, grønnsakstavene kan gjerne stå i et glass. Ha dippsausene i passende skåler.