Kyllingvinger med chips og dip

Hvis du liker kyllingvinger må du prøve å lage dem i airfryer! Resultatet blir saftig, sprøtt og skikkelig godt. Server med hjemmelaget chips og en god BBQ-saus til.

20-40 min
Enkel
Kyllingvinger med chips og dip

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm airfryeren til 200 °C.
    2. 2
      Skjær potetene i tynne skiver med en mandolin eller med ostehøvel (Pass på at skivene ikke blir for tynne, da kan de fort bli brent når de stekes).
    3. 3
      Legg potetene i en skål med vann og la det stå i ca. 20 minutter for å få ut stivelsen fra potetene. Hell av vannet og tørk godt av potetskivene. Spray eller pensle potetene lett med olje og krydre med salt og pepper.
    4. 4
      Stek chipsen i 7 x 2 minutter, eller til chipsen er gyllen og sprø. Rist kurven halvveis i steketiden. Sett chipsen til side frem til servering.
    5. 5
      Stek kyllingvingene i 5 x 2 minutter, husk å snu vingene underveis.
    6. 6
      Server kyllingvingene med chips og en ferdiglaget BBQ-saus til.