Kyllingvingeklubber med hot-sauce og rømmedressing

Skal du servere litt deilig snacks til helgen? Da er det ekstra godt med kyllingvingeklubber! Server med en hjemmelaget hot-sauce og rømmedressing til. Perfekt kos!

20-40 min
Enkel
Kyllingvingeklubber med hot-sauce og rømmedressing

Slik gjør du

    1. 1
      Vend kyllingvingeklubbene med litt olje og krydre med salt og pepper. Fordel dem utover et stekebrett med bakepapir og stek som ­beskrevet på posen.
    2. 2
      Smelt smøret til sausen i en liten kasserolle. Skru av varmen og visp inn chilisaus, honning og tabasco. Bruk mer eller mindre tabasco etter smak.
    3. 3
      Bland sammen rømme, finhakket eller revet hvitløk og sitronsaft. Smak dressingen til med salt og pepper og ha til slutt i hakket gressløk.
      Tips!

      Vend nystekt kylling sammen med hot-sauce og server den med rømme­dressing og grønnsaksstaver.

    4. 4
      Denne retten inneholder ca. 1000 g grønnsaker.