Kyllingsalat med fusilli og bacon

En salat som virkelig metter! Saftig kylling, sprøstekt bacon, avokado og pasta vendes sammen med en frisk salat og en nydelig vinaigrette. Perfekt som lunsj eller en lett middag.

20 min
Enkel
Kyllingsalat med fusilli og bacon

Slik gjør du

    1. 1
      Stek kyllingen i en panne med olje eller smør. Krydre med salt og pepper.
    2. 2
      Kok fusilli etter anvisning på pakken. Legg baconskivene på et stekebrett kledd med bakepapir, og stek i ovnen på 200 grader til det er sprøtt. ­Steketid varierer fra ovn til ovn, men ca. 10 minutter.
    3. 3
      Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.
    4. 4
      Sil vannet av pastaen, vask og tørk salaten. Del opp salat, løk, avokado og agurk og bland alt sammen med kyllingen. Topp med revet ost og ­knuste baconskiver og server med en god vinaigrette.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 450 g grønt.