Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Hva med å servere grillede kyllinglår med appelsinsaus og rotgrønnsaker? Her er det mye og god smak. For litt ekstra spicy saus kan du tilsette litt grønn karripasta i sausen.

20-40 min
Enkel
Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. 2
      Del grønnsakene i forholdsvis grove biter og brun dem i en stor stekepanne eller kjele med litt margarin. Legg i kyllinglårene og ha i appelsinjus, vann, soyasaus og timian. Ha over lokk og la det småkoke i 10-15 minutter.
    3. 3
      Ta av lokket og sett pannen i stekeovnen i ca. 5 minutter til skinnet på kyllingen blir sprøtt. Dryss over litt mer krydderurter rett før servering.
    4. 4
      Tips: Det smaker godt med litt karripasta i, slik at retten blir mer spicy.