Kyllingkjøttboller med soppsaus og karriris

20 min
Enkel
Kyllingkjøttboller med soppsaus og karriris

Slik gjør du

    1. 1
      Varm kjøttbollene etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Kok risen etter anvisning på pakken, men ha en terning grønnsaksbuljong og karri i kokevannet.
    3. 3
      Lag soppsausen: hakk sjalottløk og skjær sjampinjong i skiver. Ha løk og sjampinjong i en gryte med olje. Fres på høy varme noen minutter mens du rører. Tilsett vann og matfløte. Kok opp og la sausen koke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Vask grønnsakene. Riv opp crispisalaten. Del druer, sukkererter og små tomater i to, og skjær agurken i skiver. Bland grønnsakene og ha i ruccola.
    5. 5
      Anrett kjøttboller, soppsaus og salat på en tallerken, og server risen ved siden av.