Kyllingkjøttboller med nudler
Rask, enkel og smakfull middag på under 20 minutter! Kyllingkjøttboller med nudler og sprø grønnsaker i en søt og mild saus passer perfekt på travle hverdager – barnevennlig, fargerik og full av gode smaker.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm kjøttbollene i en stekepanne.
- 2Kok nudlene som beskrevet på pakken.
- 3Rens og del brokkolien i små buketter (husk å bruke stilken, den kan skrelles og skjæres i skiver). Rens og skjær rødløk og vårløk i tynne skiver.
- 4Rør sammen sweet chili sauce og soyasaus. Bland 4 ss av sausen sammen med kjøttbollene i pannen, og la de kose seg over svak varme.
- 5Varm en stor stekepanne med litt olje. Stek brokkoli og rødløk over høy varme under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsett vårløk og stek videre under omrøring i 1 minutt. Vend inn de kokte nudlene og resten av sausen.
- 6Dryss til slutt over sesamfrø og gjerne litt hakket koriander.
- 1
- 1MATPAKKETIPS: Kjøttbollesandwich.
Lag en sandwich fylt med friske salatblader, kjøttboller i tomatsaus og revet ost. Eller fyll matboksen med rester av kjøttboller og nudler med sweet chili sauce.
- 1