Kyllingkjøttboller med ertepuré og blomkål

Kjøttboller av kylling med ertepuré, potetmos og blomkål er en lettlaget middag som fort kan bli en familiefavoritt.

20 min
Enkel
Kyllingkjøttboller med ertepuré og blomkål

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og del potetene i grove terninger. Legg terningene i en gryte og hell på vann til potetene er så vidt dekket. Kok til de er møre, under lokk, i ca. 15 minutter.
    2. 2
      Sil fra vannet og hell oppi melken og en smørklatt. Mos potetene med en gaffel eller potetstapper.
    3. 3
      Del blomkålhodet i buketter og kok dem i 2–3 minutter. Varm olje og karripulver i en stekepanne og ha i blomkålbukettene. La de surre noen minutter, til de har fått fin gulfarge fra karri og olje. Løft blomkålen ut av pannen og legg kyllingkjøttbollene oppi. La de steke i ca. 10 minutter.
    4. 4
      Ha ertene i en gryte og tilsett 1 dl vann og 1 ts salt. Kok opp og mos til puré med en hurtighakker.