Kyllingkjøttboller i tomat- og karrisaus

Denne raske middagen er full av gode smaker! Server med nykokt ris og varme nanbrød til.

40-60 min
Enkel
Kyllingkjøttboller i tomat- og karrisaus

Slik gjør du

    1. 1
      Finhakk løken og fres den myk og gyllen i smøret. Tilsett hvitløk, ingefær og karri, la det frese videre i et par minutter. Ha i tomatene og la sausen småputre i cirka 20 minutter.
    2. 2
      Tilsett en skvett med vann eller kyllingbuljong hvis sausen blir for tykk. Krydre med en god klype salt, tilsett yoghurt og mandler, og kjør sausen jevn med en stavmikser.
    3. 3
      Varm kjøttbollene i sausen. Topp med en skje yoghurt og dryss over koriander og litt ekstra mandler. Server med ris og varme nanbrød.
    4. 4
      Denne retten inneholder ca. 300 g grønt.