Kyllingfilet med tomatsalat og småpoteter

Saftig marinert kylling fra grillen blir til en deilig lunsj eller middag sammen med en enkel tomatsalat, tzatziki og rosmarinpoteter.

20-40 min
Enkel
Kyllingfilet med tomatsalat og småpoteter

Slik gjør du

    1. 1
      Grill kyllingfiletene på begge sider over høy varme. Flytt filetene over på en kjøligere del av grillen og grill videre i 10–12 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
    2. 2
      Del tomatene i jevne biter eller skiver, små tomater kan deles i to. Rens og finsnitt løken.
    3. 3
      Bland sammen tomater, rødløk, en god håndfull basilikumblader, olivenolje, balsamico­eddik, en klype salt og litt kvernet pepper.
    4. 4
      Server kyllingen med tomatsalat og dryss over fetaost hvis ønskelig. Serveres med tzatziki og småpoteter med rosmarin.