Kyllingfilet med rotgrønnsaker

Et klassisk kyllingfilet blir ekstra saftig i airfryeren. Server med rotgrønnsaker og en nydelig urteolje til.

20-40 min
Enkel
Kyllingfilet med rotgrønnsaker
Tips!

Hvis det ikke er plass til både kylling og grønnsaker i airfryeren, kan du steke kyllingen først og la den hvile under aluminiumsfolie mens grønnsakene bakes.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm airfryeren til 190 °C.
    2. 2
      Skrell og del grønnsakene, og bland dem med olje, salt og pepper.
    3. 3
      Gni kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper.
    4. 4
      Lag urteolje ved å kjøre olivenolje og grovhakket persille med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Legg rotgrønnsakene nederst i airfryer-kurven og legg kyllingfiletene på toppen. Stek det i 7–8 minutter. Ta ut kurven, snu kyllingen og rist på grønnsakene. Stek videre i 7–8 minutter til, sjekk hvordan det går underveis.
    6. 6
      La kyllingen hvile i 5 minutter før servering.
    7. 7
      Server kyllingfilet og rotgrønnsaker med urteolje til.