Kyllingfilet med eksotisk mangosaus

Mango har en helt utsøkt smak, og kalles med rette fruktenes dronning. Denne eksotiske mangosausen laget med pasjonsfrukt, fløte og litt konjakk bør du bare prøve i en festlig anledning!

20-40 min
Middels
Kyllingfilet med eksotisk mangosaus

Slik gjør du

    1. 1
      Bland alle ingrediensene til chilipensling.
    2. 2
      Skrell mangoen og del i småbiter. Del pasjonsfrukten og skrap ut fruktkjøttet. Ha alt i en kjele sammen med konjakk/appelsinjus. La det småkoke/trekke på svak varme til fruktkjøttet er mykt. Ha i buljong, kremfløte og tabasco og la det småkoke noen minutter til. Kjør sausen glatt i en hurtigmikser/stavmikser. Sil sausen og smak til med salt og kvernet pepper.
    3. 3
      Stek filetene 1 minutt på hver side. Ha på pensling og stek videre ca. 3 minutter på hver side. Pensle over til slutt og la filetene hvile i pannen like lenge som de har stekt.
    4. 4
      Skjær filetene i pene skiver og server med lettkokte grønnsaker og saus, ris eller poteter. Pynt med litt salat.
    5. 5