Kylling med nudler i sursøt saus
Kylling og nudler passer perfekt sammen. Blandet med sweet & sour-saus og appelsin, blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak. Strimlet hjertesalat med appelsinbiter, toppet med koriandermajones gjør retten fullkommen.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Rens bort skinn og ben fra kyllinglårene, og del kyllingkjøttet i passelige biter. Skjær skallet av appelsinene og del dem i biter.
- 2Ha kokende vann over nudlene. La de trekke i 10 minutter og hell av kokevannet.
- 3Varm opp olje i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt, sweet & sour-saus, soyasaus, revet eller hakkede korianderblader og halvparten av appelsinbitene. Fres på middels varme til kyllingen er gjennomvarm. Bland i nudlene og rør godt.
- 4Lag salat: Kutt hjertesalaten i strimler, og bland den med resten av appelsinbitene.
- 5Lag koriandermajones ved å blande majones, appelsinsaft og korianderblader med en stavmikser eller i en kjøkkenmaskin.
- 6Server retten med salaten til. Koriandermajonesen smaker fortreffelig som dressing på salaten.
- 1