Kylling med karri

Sett spiss på hverdagen med spennende karrikylling med potetbåter som tilbehør. Her har du en lettlaget rett som står på bordet etter en halvtime.

20-40 min
Enkel
Kylling med karri

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. 2
      Ha 2 ss olje i en middels varm stekepanne. Stek kyllingfiletene noen minutter på hver side, til de har fått en gyllen stekeskorpe. Legg filetene over i en ildfast form.
    3. 3
      Stek løk og presset hvitløk i 3 minutter i 1 ss olje. Tilsett raspet skall fra en sitron og presset sitronsaft. Ha i ketchup, sukker, sennep, karri, balsamicoeddik, soyasaus, salt og pepper. Rør alt godt sammen og la det småkoke i 5 minutter.
    4. 4
      Fordel sausen over kyllingfiletene og dekk til med folie eller lokk. Sett den ildfaste formen med kyllingen i ovnen, og stek i 20 minutter.
    5. 5
      Stek potetbåtene etter anvisning på pakken.
    6. 6
      Server kyllingfiletene med stekte potetbåter.
    7. 7
      MATPAKKETIPS – Coleslawsalat med karrikylling:
      Kutt middagsrestene fra “Kylling med karri” i mindre biter, og bland restene med ønsket mengde majones, råkostmix og rosiner. Server salaten i en matboks eller fyll den i pitabrød.
      MATPAKKETIPS – Coleslawsalat med karrikylling: 
Kutt middagsrestene fra “Kylling med karri” i mindre biter, og bland restene med ønsket mengde majones, råkostmix og rosiner. Server salaten i en matboks eller fyll den i pitabrød.