Kylling med grønnsaker, pasta og rømmedressing
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Krydre kyllingkjøttet med salt og pepper, og stek det i olje i ca. 10 minutter.
- 2Kutt opp asparges, avokado, agurk og basilikum. Ha presset limesaft over avokadoen for å bevare grønnfargen.
- 3Kok opp lettsaltet vann. Ha i aspargesen og la det koke i 2 minutter. Hell fra kokevannet og skyll aspargesen i kaldt vann til de er avkjølt.
- 1
Pasta:
- 1Kok penne pasta etter anvisning på pakken og ha den nykokte pastaen i en blanding av olje, hvitløk og urter.
- 1
Rømmedressing:
- 1Bland sammen ingrediensene til rømmedressingen. Finhakk rødløk og press litt limesaft over.
- 2Dander kylling, pasta og grønnsaker på et fat. Dryss parmesan og rødløk over retten og server.
- 3Restetips!
- 4Pastasalat: Lag en deilig pastasalat av restene, perfekt å ta med seg på farten. Bland rester av pasta, kyllingfilet, grønnsaker og rømmedressing. Topp med raspet parmesanost og krutonger.
- 1