Kylling med grønnsaker, pasta  og rømmedressing

20-40 min
Enkel
Kylling med grønnsaker, pasta  og rømmedressing

Slik gjør du

    1. 1
      Krydre kyllingkjøttet med salt og pepper, og stek det i olje i ca. 10 minutter.
    2. 2
      Kutt opp asparges, avokado, agurk og basilikum. Ha presset limesaft over avokadoen for å bevare grønnfargen.
    3. 3
      Kok opp lettsaltet vann. Ha i aspargesen og la det koke i 2 minutter. Hell fra kokevannet og skyll aspargesen i kaldt vann til de er avkjølt.
  1. Pasta:

    1. 1
      Kok penne pasta etter anvisning på pakken og ha den nykokte pastaen i en blanding av olje, hvitløk og urter.
  2. Rømmedressing:

    1. 1
      Bland sammen ingrediensene til rømmedressingen. Finhakk rødløk og press litt limesaft over.
    2. 2
      Dander kylling, pasta og grønnsaker på et fat. Dryss parmesan og rødløk over retten og server.
    3. 3
      Restetips!
    4. 4
      Pastasalat: Lag en deilig pastasalat av restene, perfekt å ta med seg på farten. Bland rester av pasta, kyllingfilet, grønnsaker og rømmedressing. Topp med raspet parmesanost og krutonger.Pastasalat: Lag en deilig pastasalat av restene, perfekt å ta med seg på farten. Bland rester av pasta, kyllingfilet, grønnsaker og rømmedressing. Topp med raspet parmesanost og krutonger.